- PC/Notebook
         
     
  PC
Har du ikke behov for at være "mobil" med din maskine, vil en "god gammeldags" PC være det ideelle for dig.
Med en stationær PC er dine muligheder nærmest ubegrænsede. En stationær PC kan opbygges så den dækker lige netop dine behov.
Du har meget frie hænder til at tilslutte ekstraudstyr som f.eks. en eller flere specielle skærme.
Der er som regel plads til at installere specielle udvidelseskort såsom kort til redigering af film, "Dongle" lås til sikrede programmer, stik til specialudstyr og meget andet.


Notebook, bærbar
- kært barn har mange navne og nu ser vi også tablets, iPad, iPhones og smartphones.
Med en bærbar PC er du mobil, men til gengæld er du oftest begrænset af de muligheder der er i udstyret når du køber det.
Der er sjældent mulighed for udvidelser med specialudstyr og hvis du vil benytte PC'en ligesom en stationær PC, vil der som regel være mange kabler der skal tilsluttes.
 
 
Vedligehold
Uanset om du har en PC eller en bærbar, er det vigtigt at vedligeholde udstyret.
Vedligehold omfatter opdatering af Windows og programmer ligesom en scanning af PC'en for vira og skadelige programmer er vigtig.
Hvis du er i tvivl om dit udstyr er korrekt opdateret/vedligeholdt, er du velkommen til at kontakte Holst Data Service og bestille et gratis eftersyn.
Du vil få en vurdering af udstyrets tilstand og et tilbud på eventuelle opdateringer og/eller rensning for skadelige programmer.

 
         
Holst Data Service  •  Øsby Nedergade 16, Øsby  •  6100 Haderslev  •  Mob: 40186838  •  Tlf: +45 74584838  •  mail: service@holstdata.dk  •  CVR-nummer: 14075348